Najnovšie recenzie zo sekcie Granule pre psov
- chutné granule pre psa
Dobrá cena a pomer s kvalitou . Psíkovi chutia a sú dobre pre redukciu váhy
- Granule vhodné pri regulácii hmotnosti, psíkovi veľmi chutia, uvidíme, čí sa podarí váhu upraviť
- psovi chutí a má dobrý vplyv na trávenie
- psovi pomáha pri tráviacich ťažkostiach
toto krmivo kupujem pravidelne ked má pes problémy s trávením ,jemu chutí a pomáha
Vynikajúci
- Lahko stravitelne krmivo s minimalnym rizikom torzie, pretoze nenapuca
- Vyborne tolerovane. Vhodne pre psov aj macky
- Vysoka miera stravitelnosti, minimalny odpad
- Dlhorocne pozitivne skusenosti. Ziadne farbiva, bez soje.
Krmim s tymto krmivom tridsat rokov. Krmivo nepatri do kategorie "spickova kvalita", ale pre mna je podstatne, ze nikdy ziadna torzia, ziadna alergia ani intolerancia. Oproti inym krmivam ma odpad/vykal tretinovu velkost.
Pre zdravotné problémy môjho psíka je výber krmiva obmedzený, ale tieto granulky sú vhodné a dá sa povedať, že mu aj chutia.
xxx
- vyborny produkt pre psich seniorov odporucany veterinarom
Po prvých troch dňoch nemôžem hodnotiť produkt celkovo. Pomeranianka ho spapala , uvidíme ako sa bude správať jej žalúdok po pár dňoch.
Kvalita odpovedá cene
Dlho som hladala a skúšala kvalitné granule pre našú borderku, ktorá mala stále tráviace problémy. Vyzerá, že sme konečne našli správne granulky.
spokojnosť
Moj pes ho ma rad…
- Môj pes tie granule veľmi dobre znáša
- Nemáme už žiadne problémy s trávením
- Uz nemáme vypadanu srsť
- nádherná lesklá srsť
- výborná kondícia
- zdravé a vitálne psy počas celého života
- možnosť nájsť variantu na individuálne potreby každého psa, pokiaľ tam nebol metabolický problém, alebo iný problém to treba konkrétne riešiť a k tomu problému pridať kvalitné granule. Granule nevyliečia psa, ale zlepšujú a udržujú jeho zdravie.
- Keď otvorím vrece - sú mi príjemné, a pri druhu s najvyššoj triedov kvality, mi voňajú. Pri iných značkách ma až napínalo
- kŕmim 12 rokov len Acanou 4 psov a funguje to aj u psov známych
- mužovi tiež chutili:)))))
Každoročne dobrovoľné dávajú kontrolovať deklarovanú kvalita krmiva cez nezávyslú organizáciu. Tj. možem si pozrieť, ako aj Acana dopadla za aktuálny rok. Výborné dietetické zloženie a kvalita súrovín. Lepšie som nenašla. Ak by som chovala typ psa, ktorý vyslovene potrebuje maso. Tak by som išla do Orienu. Často to vidím u československých ovčiakov, či husky.
Tieto granule náš pes musí užívať kvôli zlým výsledkom, ale chutia mu a nemá s nimi najmenší problém.
Naše maltezáky nič iné nechcú....
- Chutia nášmu bielemu psikovi
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »